AB Sound

ONZE PARTNERS

Door de jaren heen hebben wij steeds kunnen rekenen op onze (preferred) partners. Mede dankzij hen is AB Sound kunnen uitgroeien tot een vaste waarde binnen de AV-sector. Wij willen deze dan ook uitvoerig bedanken voor het jarenlange vertrouwen en hopen in de toekomst nog veel mooie projecten te kunnen realiseren.

Nextar is een full-service boekingskantoor en allround entertainmentbedrijf uit Mechelen. Artiesten zoals Natalia, Kate Ryan, Cookies And Cream, OT, Metejoor, Amery, Bros Bros en Van Echelpoel kan u exclusief en rechtstreeks bij hen boeken.

Bevas is een pro-actief en creatief team die uw genodigden telkens opnieuw weet te verrassen met een innovatieve en onverwachte totaalaanpak.

Vlaamse volleybalbond

Lindemans Aalst is een volleybalclub op het hoogte niveau.  Ze organiseert tal van wedstrijd-evenementen en randactiviteiten waarbij supporters en sympathisanten elkaar in een ongedwongen amicale sfeer kunnen ontmoeten.

logo Tmab Business events Het maatschappelijk doel van het SportAG is het beheer, de exploitatie, de rendabilisering en de valorisering van het patrimonium bestemd voor sportieve activiteiten of voor ontspanningsdoeleinden. SportAG Aalst beheert verschillende sportcentra. Naast het 50-meter zijn er twee buitensportcentra en 6 sporthallen. Dagelijks verwelkomen ze er scholen, bedrijven, sportclubs en ook heel wat particuliere sporters.
Logo Cookies-Cream Dit energieke sextet, voor de lol opgericht op de Antwerpse Muziekacademie besloot de definitie van "de zoveelste gewone coverband" een heel wat bredere invulling te geven. Hun belangrijkste doel: elk publiek bij hun nekvel grijpen met zorgvuldig geselecteerde muziek in een leuke en vermakelijke liveshow.
logo kasteel van leeuwergem Het Domein van Leeuwergem opent zijn deuren voor u. U kan er terecht voor de organisatie van evenementen en voor toeristische bezoeken. Deze unieke en prachtig bewaarde ontvangstlocatie ademt charme en geschiedenis uit waardoor ze u exclusieve mogelijkheden biedt.
De organisatie van een event gebaseerd op een sport programma bestaat uit zowel publieke als topsport evenementen. Golazo focust zich vooral op natuurlijke bewegingen zoals lopen, fietsen en wandelen maar tevens ook op verschillende team sporten.
Het maatschappelijk doel van het SportAG is het beheer, de exploitatie, de rendabilisering en de valorisering van het patrimonium bestemd voor sportieve activiteiten of voor ontspanningsdoeleinden. SportAG Aalst beheert verschillende sportcentra. Naast het 50-meter zijn er twee buitensportcentra en 6 sporthallen. Dagelijks verwelkomen ze er scholen, bedrijven, sportclubs en ook heel wat particuliere sporters.
logo koninklijke Belgische hockey bond Koninklijke Belgische hockey bond
Logo Heat international Heat international is een sport marketing bureau met een groot hart. Ze zorgen voor een langetermijn return voor hun klanten. Hun succes is te danken aan de drang om constant te blijven evolueren om zo steeds de beste resultaten te leveren. Sport is niet enkel een event om te kijken maar ook om te ervaren, voelen en te onthouden.
Eldorado is een gerenomeerde locatie voor zijn bijzonder, uniek karakter en akoestiek. De feestzaak biedt plaats aan min.100 personen en max. 350 personen (afhankelijk van het concept).
Vlaamse volleybalbond
Scroll to Top