AB Sound

OVER ONS

AB Sound is een dynamisch, gedreven en professionele audiovisuele firma waarbij het welslagen van uw evenement centraal staat. Elke organisatie wil een eigen identiteit naar voor schuiven. De juiste beleving maakt hun evenement namelijk onvergetelijk. Bij AB Sound geloven wij sterk dat een juiste balans van de klank- en lichtinstallatie cruciaal is voor het welslagen van een evenement.

AB Sound zoekt actief mee naar een ideale oplossing om door licht- en geluid uw visie over te brengen op uw publiek. Wij leveren continuïteit met een persoonlijke professionele service. Op deze manier kunnen wij ons aansluiten bij de Belgische top.

Het creëren van de juiste eigenheid en beleving is steeds maatwerk. Het spreekt voor zich dat een huwelijksfeest er anders uitziet dan een groot concert. Of een sportwedstrijd niet hetzelfde wordt uitgelicht dan een personeelsfeest. Om elke organisator zo goed mogelijk te bedienen bestaat AB Sound uit verschillende interne divisies. Elke divisie beschikt over professioneel materiaal met specifieke toepassingen. Zo zijn we steeds in staat om voor elk event de ideale oplossing te kunnen aanbieden.

TEAM

Bart Aelbrecht

MANAGING DIRECTOR
bart@absound.be

Klaas Thomassen

RENTAL MANAGER
rental@absound.be

Domien Debergh

WAREHOUSE
warehouse@absound.be

Martijn Colson

OPERATIONAL MANAGER
martijn@absound.be

Wim Van Belle

SOUND TECHNICIAN
info@absound.be

Scroll to Top