AB Sound

OVER ONS

AB Sound is een dynamische, gedreven en professionele audiovisuele firma waarbij het welslagen van ieder evenement centraal staat. Elke organisatie wil een eigen identiteit naar voor schuiven zodoende een onvergetelijk event te creëren. Bij AB Sound geloven wij sterk dat een juiste balans van AV-materiaal cruciaal is voor het welslagen van een evenement.

AB Sound zoekt actief mee naar een ideale oplossing om via klank, licht en video uw visie over te brengen op het publiek. Wij leveren continuïteit met een persoonlijke professionele service. Op deze manier kunnen wij ons aansluiten bij de Belgische top.

Het creëren van de juiste eigenheid en beleving is steeds maatwerk. Het spreekt voor zich dat een huwelijksfeest er anders uitziet dan een groot concert, of een sportwedstrijd niet hetzelfde wordt uitgelicht dan een personeelsfeest. Om elke organisator zo goed mogelijk te bedienen bestaat AB Sound uit verschillende interne divisies. Elke divisie beschikt over professioneel materiaal met specifieke toepassingen. Zo zijn we steeds in staat om voor elk event de ideale oplossing te bieden.

TEAM

Bart Aelbrecht

MANAGING DIRECTOR
bart@absound.be

Domien Debergh

WAREHOUSE
warehouse@absound.be

Martijn Colson

OPERATIONAL MANAGER
martijn@absound.be

accounting@absound.be

Wim Van Belle

SOUND TECHNICIAN
info@absound.be

Tim Fisser

VIDEO TECHNICIAN
info@absound.be

Scroll to Top